Ce este un fundraiser Galantom?

Un fundraiser Galantom este o persoana careia ii pasa de problemele comunitatii in care traieste si nu asteapta ca rezolvarea acestora sa vina de la stat, guvern sau de altundeva. El alege sa se implice si sa contribuie la schimbarea in bine pe care si-o doreste în comunitate prin fundrising voluntar.

Ce trebuie sa fac mai exact?

Pe scurt, vei avea o pagina de fundraising pe platforma Galantom.ro unde susții voluntar o organizatie nonprofit si sa iti activezi prietenii, colegii, cunoscutii, pe cei din mediul tau social sa contribuie alaturi de tine, prin donatii online (direct pe pagina ta) la realizarea proiectelor in care tu crezi. Partea frumoasa este ca ei pot sa iti transmita si un mesaj de incurajare.

Care sunt pasi sa devin fundraiser Galantom?

1. Folosesti  participarea ta pentru a promova proiectul uneia dintre cele 2 organizatii partenere pe care doresti sa o sustii. Poti opta pentru a sustine una dintre organizatii in formularul de inscriere sau, ulterior, printr-un e-mail catre organizatorii evenimentului.

2. Organizatia sustinuta te contacteaza si iti creaza o pagina personala de fundraising pe Galantom.

3. Promovezi pagina de fundraising online si offline in reteaua ta sociala si ii convingi pe cat mai multi din jurul tau sa sustina alaturi de tine prin donatii online cu cardul proiectul organizatiei.

Este un alt fel de crowdfunding in care cel care implementeaza campania esti tu, scopul este sa sustii dezvoltarea unor proiecte care aduc schimbare in comunitate, iar investitorii in schimbare sunt oamenii din jurul tau.

Partea frumoasa este ca, pe termen lung, investitorii (donatorii) sunt, direct sau indirect, si beneficiarii schimbarilor care se intampla ca urmare a implicarii lor.