PROGRAM RIDICARE KITURI pentru cursele fizice

Kitul se predă DOAR persoanei înscrise și validate în baza actului de identitate (sunt acceptate de asemenea: permis auto, copie a actului de identitate etc.). 

Pentru cursa adolescenților, kitul se preda doar copilului înscris și validat care este însoțit de un părinte sau tutore legal.

Înainte de ridicarea kitului trebuie să semnați declarația electronică pe proprie răspundere pe care o veți primi printr-un email (nu e nevoie de declarația printată).

Accesul pentru ridicarea kitului se va putea face în baza dovezii de imunizare împotriva COVID-19 după cum urmează:

  • certificat digital European COVID – Certificat de Vaccinare pentru persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • certificat digital European COVID – Certificat de recuperare care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării cu SARS-COV-2.

Cele două tipuri de certificate pot fi descărcate aici: https://certificat-covid.gov.ro/login

Kiturile se vor ridica după cum urmează:

Magazin SportGuru (B-dul Unirii, nr. 69) – vezi harta, conform programului de mai jos:

  • Luni, 29 noiembrie 2021 (de la ora 15:00 la 19:00)
  • Marti, 30 noiembrie 2021 (de la ora 11:00 la ora 18:00)

ParkLake Shopping Center (Str. Liviu Rebreanu, nr. 4) – vezi harta 

În ziua competiției, 1 Decembrie 2021, participanții (adulți și adolescenți) înscriși și validați, ce vin din afara Bucureștiului pot ridica kiturile de concurs de la ParkLake Shopping Center, parter, în zona special amenajată de la intrarea dinspre parc (zona bradului mare din holul principal) după următorul program:

  • 7:45 – 08:45 – pentru MARATON, SEMIMARATON
  • 9:15 – 11:30 – pentru CROS 11,1km, CURSA 3,6 km (adolescenți și adulți), CURSA FOTOLIILOR RULANTE
CONTACT