*UNDER CONSTRUCTION*

Escalada este puterea mea


A fi independent înseamnă a nu depinde de nimeni sau de nimic, a fi autonom și a se bizui pe propriile forțe. A fi persoană cu nevoi speciale, însă, înseamnă pentru mulți pierderea totală a independenței.

Această stigmă socială face ca pentru aceste personae viața să însemne trăirea în completă izolareneimplicare în societate și neîncredere în forțele proprii.

La Climb Again împreună cu beneficiarii noștri descoperim că cei din jurul lor le-au spus întotdeauna: „nu poți”.  Aceste bariere rămân înrădăcinate și ei cresc cu convingerea că vor fi dependenți toată viața de cei de lângă ei, aspect pe care noi, cei de la Climb Again credem cu tărie că trebuie schimbat.

Misiunea noastră este ca fiecare copil și tânăr cu nevoi speciale să aibă acces la activități de cățărat sportiv pentru dezvoltarea abilităților de viață, de creștereîncrederii în propriile forțe și de integrare socială.

Lucrăm săptămânal cu copii și tineri în sălile de escaladă din București și Iasi (la centrul Climb Again sau prin intermediul turnului mobil, în școlile și instituțiile dedicate). Din echipă fac parte și foști beneficiari, care își doresc să fie modele de urmat pentru tinerii aflați în aceeași situație.

Costul terapiei prin escaladă pentru 1 copil cu nevoi speciale este de 150 euro/lună.

Ajută-ne să le putem acoperi costurile și să îi învățăm să fie independenți!