De ce să alergi pentru copii și tineri cu autism?

Persoanele cu autism au nevoie de terapii și servicii personalizate, accesibile pentru a fi pe deplin incluse în comunitate. Practic, fără ajutorul societății civile, copiii cu autism nu ar evolua și ar ajunge, probabil, adulți dependenți pe viață de ajutorul celor din jur.
De aceea, ne grăbim să intervenim, să le oferim terapia de care au atât de multă nevoie.
Viitorul lor depinde de noi.

Timp de 13 ani, Help Autism a fost alături de peste 3.000 de copii cu autism și de familiile acestora în cadrul celor 9 centre din București, Suceava, Târgoviște și la domiciliu.

Aleargă alături de noi în echipa portocalie pentru a oferi o șansă copiilor și tinerilor cu dizabiltăți la a experimenta lumea!

Help Autism sprijină instituțiile publice pentru a crește calitatea serviciilor oferite de acestea prin cele 6 parteneriate public-private – cu Direcțiile de Asistență Socială și Protecția Copilului din București, Suceava, Drobeta Turnu-Severin, Dâmbovița – și la domiciliu, desfășoară cursuri de formare în terapie ABA, cursuri gratuite pentru informarea cadrelor didactice, workshop-uri și ședințe de consiliere pentru părinți și este co-organizator al Conferinței Internaționale ABA – știința care stă la baza terapiilor de recuperare în autism.

helpautism.ro